ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Ο Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του Μητσοτάκη

Νέα Δημοκρατία: Ο Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του Μητσοτάκη

Με νέα γραπτή δήλωση επανέρχεται στο θέμα της πρωτόδικης καταδίκης του πρώην βουλευτή του κόμματος Νίκου Γεωργιάδη για παιδεραστία η Πειραιώς.

Απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει πως «Εδώ και δύο μέρες το Μέγαρο Μαξίμου με χυδαίο τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια αυστηρά προσωπική υπόθεση. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας. Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του».

Νωρίτερα, πρωθυπουργικοί κύκλοι κατηγορούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι καλύπτει τον Νίκο Γεωργιάδη σημειώνοντας πως «αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η ΝΔ που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης».

«Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να ‘’καθίσει δύο τρεις μήνες’’ και να παραμείνει στο παρασκήνιο ‘’κανονικά’’ στη θέση του, όπως και έγινε» τονίζουν συμπληρώνοντας πως «φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και για αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση».

«Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του Γραμματέα της ΝΔ και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για ‘’σκευωρία’’;» διερωτώνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ