Κηδεύτηκε η Βάσω Μεϊμαράκη
Την αγαπημένη του αδερφή Βάσω αποχαιρέτησε το πρωί στο νεκροταφείο Ζωγράφου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, συγγενών και πλήθος φίλων.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε σταθεί στο πλευρό της αδερφής του όλες τις τελευταίες ημέρες πριν αυτή νικηθεί οριστικά από τον καρκίνο και για αυτό και είχε διακόψει την προεκλογική του εκστρατεία ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που απείχε από τη συζήτηση στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Το παρών στο νεκροταφείο Ζωγράφου έδωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διέκοψε και αυτός τις περιοδείες του για τις επόμενες δύο ημέρες συμμετέχοντας έτσι στο πένθος του συνυποψηφίου του.
Παρόντες επίσης ήταν μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αδωνις Γεωργιάδης και πολλοί βουλευτές της ΝΔ όπως οι Βασίλης Κικίλιας ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Τραγάκης, η Μαριέττα Γιαννάκου,ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Φάνη Πετραλία και ο Νότης Μηταράκης
Ισχυρή σεισμική δόνηση ανοιχτά των νησιών Βανουάτου - Δεν υπήρξε ειδοποίηση για τσουνάμι
11:04
Άγιος Βαλεντίνος: «Ένεση» τζίρου σε λιανεμπόριο, εστίαση και τουρισμό
10:53
Εκδόθηκε ΚΥΑ για στεγαστική ενίσχυση στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου
10:44
Ρούμπιο από Διάσκεψη Μονάχου: ΗΠΑ και Ευρώπη ανήκουν στην ίδια πλευρά - Η συμμαχία που έσωσε τον κόσμο (vid)
10:33