Πάιατ: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα σε μια περίπλοκη περιοχή
Κατά τη διάρκεια της ομιλία του στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Ευάγγελο Αποστολάκη.
Σε εξέλιξη είναι η δεύτερη μέρα του 4ου Οικονομικού Φόρουμ Δελφών με τον πρέσβη των ΗΠΑ να μιλά για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.
Κατά τη διάρκεια της ομιλία του στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Ευάγγελο Αποστολάκη.
Όπως τόνισε ο κ. Πάιατ « υπάρχει απόλυτη εκτίμηση κι εμπιστοσύνη των ΗΠΑ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κύριo Αποστολάκη για να ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας με τον Τούρκο ομόλογο του» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «βλέπουμε την Ελλάδα ως πυλώνα σταθερότητας σε μια πολιτική περιοχή και οι Έλληνες θεωρούν την παρουσία μας καθησυχαστική».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συμφωνία των Πρεσπών: Συνάντηση Κατρούγκαλου - Ντιμιτρόφ στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Tζέφρι Πάιατ: Βλέπουμε την πιο στενή συνεργασία στην ιστορία των σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ
Πάιατ: Η αμερικανική κεφαλαιαγορά θα ενισχύσει τις ελληνικές επιχειρήσεις
SPONSORED
Ανησυχία για το ρήγμα μετά την επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια - Προειδοποίηση του ΔΟΑΕ
07:24
Στο... σφυρί χειρόγραφο του Βασιλιά Αρθούρου – Εκτιμάται πως θα πουληθεί για 2 εκατ. λίρες
07:14
Τροποποιήσεις στη συμφωνία με το Ιράν ζητά ο Τραμπ - Οι αυστηρότεροι όροι για τα πυρηνικά
07:05
Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Έως 32 βαθμούς ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά
07:00