ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπακώστα για επεισόδια: «Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι ο σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών»

Παπακώστα για επεισόδια: «Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι ο σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών»
EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Επίθεση σε μερίδα ΜΜΕ για τον τρόπο παρουσίασης των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου σε αστυνομικά τμήματα αλλά σε αθλητικά γεγονότα, εξαπέλυσε η Κατερίνα Παπακώστα

«Είχαμε μπαράζ δημοσιευμάτων το Σαββατοκύριακο που έλεγαν ότι χάνεται ο κόσμος στην Ελλάδα. Δεν είναι έτσι. Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι ο σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών για πολιτικούς λόγους. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των πολιτών αλλά και την ασφάλειά τους», ανέφερε σε παρέμβασή της σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ και υποστήριξε ότι η πραγματικότητα χάνεται μέσα στον κυκεώνα της δημοσιογραφίας.

«Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ζητάμε ασυλία για να μη μας ελέγξει ο Τύπος. Η Ελλάδα είναι η χώρα του μέτρου και της ισορροπίας, όμως πρέπει να προσέχουν και εκείνοι που κρατούν τα μικρόφωνα 24 ώρες το 24ωρο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, ενώ εμείς μιλάμε μόνο πέντε λεπτά και χανόμαστε», είπε και επέκρινε την αντιπολίτευση για τον τρόπο που χειρίζεται τα ζητήματα ασφαλείας. «Τα θέματα ασφαλείας και το πώς τα δίνουμε στην κοινωνία είναι αμυντικό. Πρέπει να ομονοήσουν και να μην έχουμε διχαστικές λογικές. Υπάρχουν πολλά ψευδή γεγονότα. Δεν πρέπει να μας οδηγήσει το άγχος της επανεκλογής μας να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν», είπε.

Η κ. Παπακώστα απαντώντας για τους λόγους συμμετοχής της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «μέχρι τώρα μόνο καλούς καρπούς έχει αποδώσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ