ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλειάδης: Θα διαλευκανθούν τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου

Βασιλειάδης: Θα διαλευκανθούν τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου

Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει διαλεύκανση των επεισοδίων σε αθλητικούς χώρους το περασμένο σαββατοκύριακο, εξέφρασε στη Βουλή ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στα όργανά της. «Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ιδίως σε μια περίοδο 10ετους οικονομικής κρίσης μπορεί στα γήπεδα να βρίσκει πιο πρόσφορο έδαφος. Πρέπει να στείλουμε τα σωστά μηνύματα και με το νομοσχέδιο αυτό κάνουμε», ανέφερε σε παρέμβασή του.

«Γίναμε μάρτυρες θλιβερών γεγονότων που καταδεικνύουν και την αναγκαιότητα του νέου αθλητικού νόμου για την ποινική αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται. Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για το τι έκανε η αστυνομία και αν είμαστε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική που είχα ακολουθήσει και σε προηγούμενα επεισόδια. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα της. Και σε αυτή τη περίπτωση και στο ξυλοδαρμό του διαιτητή θα έχουμε πιστεύουμε πάλι τη διαλεύκανση τους που σε συνδυασμό με το νέο νόμο πλαίσιο θα μπορέσουμε να δώσουμε τα όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στα φαινόμενα αυτά.

Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ιδίως σε μια περίοδο 10ετους οικονομικής κρίσης μπορεί στα γήπεδα να βρίσκει πιο πρόσφορο έδαφος. Πρέπει να στείλουμε τα σωστά μηνύματα και με το νομοσχέδιο αυτό κάνουμε», είπε στην αρμόδια επιτροπή όπου συζητείται το αθλητικό νομοσχέδιο ο κ. Βασιλειάδης.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ