ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ώρα των αναποφάσιστων: Το νέο «στοίχημα» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ώρα των αναποφάσιστων: Το νέο «στοίχημα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Να δραστηριοποιηθούν ώστε να πείσουν τους αναποφάσιστους ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει τη δυνατότητα να κάνει τη ζωή όλων καλύτερη» κάλεσε τα γαλάζια στελέχη από τη Ρόδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανήγαγε τις κάλπες των Ευρωεκλογών ως κύριο στόχο του κόμματός του, καθώς όπως είπε, μέσω αυτών θα δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής».

«Ήρθε η ώρα η χώρα να πάει μπροστά και να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα ότι αρκετά, δεν πάει άλλο, και ότι έφτασε πλέον η ώρα της πολιτικής αλλαγής», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ παράλληλα ζήτησε να στηριχθεί στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές ο νυν περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με τον οποίο όπως τόνισε μοιράζονται το ίδιο όραμα για τα νησιά και μιλάνε την ίδια γλώσσα αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε και στον Βόλο για εκείνα που θα πρέπει οι πολίτες θα θυμόνται μπροστά στις κάλπες για την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στις διώξεις που ασκήθηκαν για την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τονίζοντας ότι «αντί να σκύψουν το κεφάλι στη μνήμη των 100 νεκρών, μας κουνάνε και το δάχτυλο».

«Δεν θέλω να ζητήσω την παραίτηση της κ. Δούρου, θέλω όμως στις προσεχείς εκλογές οι πολίτες να στείλουν μήνυμα και σε αυτήν και στον κ. Τσίπρα ότι πρέπει επιτέλους να πάνε στο σπίτι τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως η ΝΔ έχει σχέδιο για όλους τους τομείς και όχι μόνο για την οικονομία, ενώ εξήρε αρκετές φορές το έργο και τις πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, διότι απαιτείται όπως είπε η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του κόμματος και ο κ. Χατζημάρκος είναι ένας από αυτούς που μπορούμε να στηριχθούμε, διότι «μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον των νησιών μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ