ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Επιχειρεί πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Επιχειρεί πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Με αρκετή δόση ειρωνείας απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο. Από την Κουμουνδούρου τον κατηγορούν ως εκπρόσωπο του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού και του ακροδεξιού λαϊκισμού ενώ κάνουν λόγο για επιχείρηση αντιστροφής της πραγματικότητας.   

«Για να είναι πλήρης η αντιστροφή της πραγματικότητας, ας μας πει, στην επόμενη ομιλία του, ότι εφαρμόστηκε ο «κόφτης», ότι δεν βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε στις αγορές, δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, κι ότι, τελικά, μειώθηκαν κι οι συντάξεις...» αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«O πρόεδρος του κόμματος το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, υποσχέθηκε ότι θα φέρει την ευημερία στους πολίτες» σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση για να συμπληρώσουν:

«Ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο.

Ο κ. Μητσοτάκης, που διόρισε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη, και όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Βορίδη, που καθημερινά προβαίνουν σε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους, δήλωσε ότι βρίσκεται απέναντι σε κάθε διχασμό.

Ο κ. Μητσοτάκης του Κήρυκα Χανίων και της Ζίμενς, πρόεδρος της ΝΔ των αναρίθμητων σκανδάλων, μίλησε για τροχονόμους συμφερόντων.

Ο κ. Μητσοτάκης που έχει ως πρόγραμμά του την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, την διάλυση του κράτους Πρόνοιας, είπε ότι στηρίζει τους πιο αδύναμους».

«Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ισχυρό» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ