Επικοινωνία Βασιλειάδη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τα κρούσματα βίας
Τον έντονο προβληματισμό του για τα συνεχόμενα κρούσματα βίας εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της αστυνομίας, ώστε να μάθει την εξέλιξη των ερευνών, ενώ αποφασίστηκε ότι θα ακολουθήσει τις ερχόμενες ημέρες συνάντηση.
Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά τα δύο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις 17 Μαρτίου.
Από την ΕΛ.ΑΣ έχει αποσταλεί αίτημα προκειμένου να μετατεθεί χρονικά ο ένας εκ των δύο προαναφερόμενων αγώνων, για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Εφόσον δεν καταστεί δυνατό τις επόμενες ημέρες να ληφθεί απόφαση από τις λίγκες (Super League και ΕΣΑΚΕ) και εφόσον υπάρξει σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη 12 Μαρτίου, τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39
Το μουσείο του μέλλοντος «γεννιέται» στο Ανατολικό Λονδίνο
13:38
«Φυγή προς τα εμπρός» με όπλο στη φαρέτρα την Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα και ο οδικός άξονας
13:24