Αποστάσεις Γεροβασίλη – Παπακώστα από την πρόταση για το νέο ποινικό κώδικα
Αποστάσεις από την πρόταση για το νέο ποινικό κώδικα παίρνουν η Όλγα Γεροβασίλη και η Κατερίνα Παπακώστα, που βρίσκονται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης των αστυνομικών, είπε ότι αυτή η πρόταση έχει προβλήματα που θα πρέπει να επανεξεταστούν και να «τα διορθώσουμε».
Με τη σειρά της, η κ. Παπακώστα σε μια αποστροφή της ομιλίας της στην ίδια εκδήλωση είπε ότι ο πολιτικός κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι να αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί οργανωμένες ομάδες, συλλογικότητες αλλά και κάποιους που κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω τους δεν είναι εύκολη υπόθεση.
SPONSORED
Το διπλωματικό «στοίχημα» που δεν βγήκε και γιατί ο Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος για συμβιβασμούς
15:07
Πρωθυπουργός Αλβανίας για σχέδιο Κούσνερ: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι δεν υπάρχει σχέδιο»
14:58
Μπαράζ μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 219 μέσα σε ένα 24ωρο
14:50
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47