Ο κολλητός του Φατσέα στο πλευρό του Λεβέντη: Από το «Καφέ της Χαράς», υποψήφιος βουλευτής
Εγκαταλείπει τον Φατσέα και δοκιμάζει την τύχη του στην πολιτική παλαίστρα ο τηλεοπτικός Σταύρακας από «Το Καφέ της Χαράς», κατά κόσμο Γιάννης Παπαθανάσης.
Ο γνωστός ηθοποιός είχε σε ανύποπτο χρόνο εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με τα κοινά και η πρόταση ήρθε από την Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη με τον οποίο έδωσε και τα χέρια.
«Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων. Ο Γ. Παπαθανάσης θα δώσει την εκλογική μάχη στον τόπο που αγάπησε και μεγάλωσε, ενώνοντας τις δυνάμεις με όλους τους ενεργούς πολίτες για μια ισχυρή Ένωση Κεντρώων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: Ένωση Κεντρώων - Γραφείο Τύπου
Photo 2/4
Πηγή: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Photo 3/4
Πηγή: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Photo 4/4
Πηγή: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΚΟΣΜΟΣ
Ενώπιον του Κογκρέσου Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον στη «σκιά» του σκανδάλου Επστάιν
09:40
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κέντρο στην Τεχεράνη (pics&vids)
09:39
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαράζ ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Η Μόσχα επιτέθηκε με 500 drones και 60 πυραύλους (vid)
09:33
ΕΛΛΑΔΑ
Τρία αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του 27χρονου στη Ν. Πέραμο - Το οικονομικό κίνητρο στο «κάδρο»
09:32
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ