Το «αδιαχώρητο» στη Βουλή με τις δηλώσεις πόθεν έσχες
Πρωτοχρονιά στη Βουλή «φοβούνται» ότι θα κάνουν οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, αλλά και της αρμόδιας επιτροπής για τη συγκέντρωση των δηλώσεων πόθεν έσχες.
Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η 31η Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής τους, ξεπερνούν τις 1500 καθημερινά και οι υπάλληλοι έχουν γονατίσει. Μόνον σήμερα, έχουν σταλεί στο ταχυδρομείο της Βουλής περίπου 2300 φάκελοι με δηλώσεις πόθεν έσχες των υπόχρεων, ενώ για όσους επέλεξαν να τις παραδώσουν αυτοπροσώπως στα γραφεία της επιτροπής στο κτίριο Αρβανίτη, επί της Βασιλίσσης Σοφίας η ουρά αγγίζει τα 200 άτομα.
«Χειρότερη» ημέρα αναμένεται να είναι η αυριανή, τελευταία ημέρα του χρόνου και υποβολής των δηλώσεων με τους υπαλλήλους να αναρωτιούνται τι ώρα θα ολοκληρώσουν την εργασία τους κι αν θα προλάβουν να κάνουν Πρωτοχρονιά.
Σημειώνεται ότι με το νέο νόμο οι δηλώσεις των περίπου 200.000 υπόχρεων υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης συλλέγονται στα γραφεία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώνεται η τιμή του - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00
Πώς μπορείτε να εκδώσετε την ψηφιακή κάρτα Δακτυλίου στον Δήμο Αθηναίων - Ποιοι είναι δικαιούχοι
01:00
Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων στον Εθνικό Κουμπαρά - Πώς θα λειτουργεί
00:30