ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλειάδης: Έγιναν δύο ταυτοποιήσεις για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Βασιλειάδης: Έγιναν δύο ταυτοποιήσεις για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δύο ταυτοποιήσεις έχουν γίνει από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

«Η ελληνική αστυνομία προέβη σε συλλήψεις, έχει ξεκινήσει η αξιοποίηση του βιντεοσκοπικού υλικού και ήδη έχουν υπάρξει δύο ταυτοποιήσεις. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε και άλλα αποτελέσματα», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης στη Βουλή και επεσήμανε πως είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία δείχνει τόσο άμεσα αντανακλαστικά.

«Για πρώτη φορά έχουμε ένα άμεσο μέτρο κατά αυτών που δημιουργούν επεισόδια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία δείχνει τόσο άμεσα αντανακλαστικά», είπε μετά την αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στα επεισόδια στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την οργή του για τις εικόνες –όπως είπε- της ντροπής που καταστρέφουν την προσπάθεια μιας ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, να ορθοποδήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και η πολιτεία να είναι απούσα σε αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ