ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο Σπηλιωτόπουλος στα σενάρια περί νέου κόμματος με την Παπακώστα

Τι απαντά ο Σπηλιωτόπουλος στα σενάρια περί νέου κόμματος με την Παπακώστα
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άρη Σπηλιωτόπουλο να συνεργάζεται με την Κατερίνα Παπακώστα, στο κόμμα που θα ιδρύσει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, σχολίασαν συνεργάτες του.

«Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πληροφορήθηκε τη δημοσίευση σεναρίων που τον αφορούν. Ξεκαθαρίζουμε ότι και στο παρελθόν και στο παρόν έχει γίνει κοινωνός απόψεων και προτάσεων από πολλούς φίλους και συνεργάτες και από πολιτικούς σχηματισμούς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες», αναφέρει το περιβάλλον του πρώην βουλευτή.

«Εννοείται ότι συναντήσεις και συζητήσεις υπάρχουν με στελέχη και συμμαχητές εντός και εκτός ΝΔ. Αυτό είναι αναμενόμενο για ένα στέλεχος που δεν έχασε εκλογές αλλά παραιτήθηκε για την παράταξη ώστε να δώσει τη μάχη του Δήμου της Αθήνας και συνεπώς είναι εν ενεργεία, όπως άλλωστε και όσοι από τη ΝΔ παραιτηθούν για να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Το ηθικό πλεονέκτημα δεν τεμαχίζεται και δεν ράβεται ανάλογα με εκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους....», καταλήγουν οι συνεργάτες του κ. Σπηλιωτόπουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ