Διευθυντής Φυλακών Μαλανδρίνου: Το πάρτι ήταν παιδικό
Παιδικό πάρτι στις φυλακές του Μαλανδρίνου αποκάλυψε ο διευθυντής του συγκεκριμένου Καταστήματος Ευθύμιος Παπαδήμας στη Βουλή, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εικόνα από εκείνη που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για πάρτι με αλκοόλ, ζεϊμπεκιές και δεσμίδες χαρτονομισμάτων στο τραπέζι.
«Το παιδικό πάρτι έγινε στη δική μας φυλακή, γιατί ήθελε ο πατέρας να κάνει τη γιορτή του παιδιού του», ανέφερε ο κ. Παπαδήμας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής, που ασχολήθηκε με το θέμα της διατήρησης των οικογενειακών δεσμών των κρατουμένων.
Ανέφερε ακόμη, ότι στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα από τον Ιούλιο του 2017 λειτουργεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος παιδικού επισκεπτηρίου, στον οποίο υπάρχουν παιχνίδια και βιβλία κι εκεί οι κρατούμενοι μπορούν να βλέπουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους.
«Συνολικά στο Μαλανδρίνο έχουν πραγματοποιηθεί 355 επισκεπτήρια από 804 παιδιά», είπε.
Σύμφωνα μάλιστα, με την επιστημονική συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Κριστίν Μέρκελ αυτή την στιγμή λειτουργούν οκτώ παιδικά επισκεπτήρια και σύντομα θα λειτουργήσει και ένατο στις φυλακές Τρικάλων.
Δανία: Βουλευτικές εκλογές στις 24 Μαρτίου - Στο προσκήνιο η κρίση της Γροιλανδίας
14:52
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση - Κέρδη μέχρι και 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
14:46
Ρέντη: 85χρονος απείλησε με αεροβόλο μαθητές επειδή τον ενοχλούσαν - Σε εξέλιξη έρευνες
14:45
Politico: Ο Τραμπ δέχεται εισηγήσεις να «χτυπήσει» πρώτα το Ισραήλ το Ιράν - Ο ρόλος Νετανιάχου και τα σενάρια που εξετάζουν οι ΗΠΑ
14:42