ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόχληση Ρεπούση με ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές

Ενόχληση Ρεπούση με ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές
(EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Νέο «πονοκέφαλο» στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα προκαλέσει η απόφαση της Μαρίας Ρεπούση να μην είναι τελικά υποψήφια για τις ευρωεκλογές.

Παρότι πληροφορίες ανέφεραν πως το κυβερνών κόμμα σχεδίαζε να ανακοινώσει το όνομα της Μαρίας Ρεπούση στη μεγάλη εκδήλωση του κόμματος στις 6 Απριλίου, η ίδια ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα είναι τελικώς υποψήφια.

Όπως έγραψε στο Facebook, δεν επιθυμεί πλέον να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι δεν εκτιμά ότι έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξει όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά της.

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζει πως συνεχίζει να πιστεύει στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πως δήλωσε «παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί».

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Ρεπούση

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου.

Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.

Στη μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθούν οι τελευταίοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα σηματοδοτούν το επιχειρούμενο άνοιγμα του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις περασμένες ημέρες, ανάμεσα στα ονόματα θα ήταν και αυτό της Μαρίας Ρεπούση, η οποία θα είχε μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ