ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές Μαξίμου: Μην κάνουν τις μωρές παρθένες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για αναδρομικά

Πηγές Μαξίμου: Μην κάνουν τις μωρές παρθένες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για αναδρομικά
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους για καταβολή των αναδρομικών τους καλεί η κυβέρνηση τους πρώην βουλευτές με αφορμή τη σχετική δικαστική απόφαση, κατηγορώντας παράλληλα τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Πηγές της κυβέρνησης κατηγορούν αυτά τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι "βοηθούμενοι από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης" προσπαθούν να αποδείξουν ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση ενώ οι δικοί τους πρώην βουλευτές διεκδικούν τα αναδρομικά.

Προσθέτουν, η δικαστική απόφαση να καταβληθούν αναδρομικά σε πρώην βουλευτές, την ώρα που ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για τις συντάξεις και τα "κόκκινα δάνεια" είναι η αφορμή για νέα προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης.

Αναφέρουν, επίσης, ότι «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να κάνουν τις μωρές παρθένες" και πως αν θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα, θα πρέπει να "τραβήξουν το αυτί" στους πρώην βουλευτές τους προκειμένου να παραιτηθούν από την διεκδίκηση των αναδρομικών σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο, επικαλούμενοι το γεγονός ότι ακόμα και ο σύλλογος των συνταξιούχων βουλευτών διαφώνησε με την κίνηση των συναδέλφων τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ