ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με ακροδεξιά και συνωμοσιολογικά σενάρια

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με ακροδεξιά και συνωμοσιολογικά σενάρια
EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως «δεν έχει καμία συναίσθηση ούτε για αυτά που λέει, ούτε και σε ποιους απευθύνεται».

Ο συντάκτης της γραπτής ανακοίνωσης χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πρόεδρο του κόμματος των κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, Σαμαρά, που δεν διστάζει να υιοθετεί ακροδεξιά και συνωμοσιολογικά σενάρια και να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με τα εθνικά θέματα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με την ακροδεξιά».

Συνεχίζοντας, σχολιάζει πως «ο ομοϊδεάτης του Όρμπαν, που δεν δίστασε, μέσα στη Βουλή να εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του, επειδή «παίρνει 49%», κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ως Όρμπαν του Νότου...»

«Ο πρόεδρος του κόμματος που είναι συνυπεύθυνο για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και την απώλεια του 25% του ΑΕΠ, μίλησε για ‘’ρημαγμένη Ελλάδα’’.

Ο ίδιος άνθρωπος που λειτουργεί ως φερέφωνο συγκεκριμένου επιχειρηματία, του οποίου και αναπαράγει αυτούσια τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του, θα πολεμήσει τη διαπλοκή…

Ο κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να αφιερώσει και ένα τραγούδι στους νέους που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, λες και οι νέοι δεν θυμούνται τη φράση του, ότι ‘’μόνο σε δικτατορίες ψηφίζουν στα 17’’...» συνεχίζει η ανακοίνωση για να καταλήξει:

«Τελικά, ο αρχηγός της ΝΔ δεν έχει καμία συναίσθηση ούτε για αυτά που λέει, ούτε και σε ποιους απευθύνεται. Θα το καταλάβει, όμως, σύντομα όταν έρθει η ώρα της κάλπης».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ