ΣΥΡΙΖΑ για «θαλασσοδάνεια» ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Δεν τους προλαβαίνουμε με τα δανεικά και αγύριστα
Την παραγγελία άσκησης ποινικών διώξεων σε 115 πρόσωπα αναφορικά με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Οικονομική Εισαγγελία ζητά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών σε οικονομικά στελέχη των δύο κομμάτων και σε στελέχη πέντε τραπεζών, για επισφαλείς δανειοδοτήσεις άνω των 400 εκατ. ευρώ, την περίοδο 2000-2011.
«Μετά το θαλασσοδάνειο του συνεργάτη του κ. Στουρνάρα, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατηγορούνται μαζί με τραπεζικούς για θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων. Δεν τους προλαβαίνουμε με τα δανεικά και αγύριστα… », υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αντί να αγχώνεται για τις δημοσκοπήσεις, μήπως και ξαναπιάσουν την κουτάλα με το ΠΑΣΟΚ, ας ζητήσει έστω μία συγγνώμη. Και μετά να εξηγήσει πώς και πότε θα επιστρέψει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
Ο Νετανιάχου αποπέμπει τον προσωπάρχη του έπειτα από σειρά σκανδάλων
21:52
Δήμος Αθηναίων: Από Μεγάλη Τρίτη η επιστροφή αδειών οδήγησης λόγω Πάσχα - Η μόνη εξαίρεση
21:43
Η στιγμή που το πλήρωμα του Artemis II ξεπερνά το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόστασης από τη Γη (vid)
21:34
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28