ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαντζάκου: Να μπει τέλος στην εθνική καταστροφή που μας οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Καλαντζάκου: Να μπει τέλος στην εθνική καταστροφή που μας οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 8 Απριλίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς η εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική οργάνωση Κηφισιάς της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Η ευθύνη μας μπροστά στις κάλπες, για την Ελλάδα που αξίζουμε».

Παρουσία πλήθους κόσμου τοποθετήθηκαν οι κεντρικοί ομιλητές:

  • Ιωάννα (Ζανέτ) Καλαντζάκου- Τσατσαρώνη, Δικηγόρος, τ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Α και υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ, στο Βόρειο Τμήμα, της Β’ Αθηνών και ο
  • Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Τομεάρχης Εξωτερικού ΝΔ και ο Σάκης Ιωαννίδης, υποψ. Βουλευτής Β’ Αθηνών
  • καθώς και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Νίκη Τζαβέλα και Γιώργος Ξηραδάκης.

Στην ομιλία της η Ιωάννα Καλαντζάκου τόνισε ότι η φετινή χρονιά είναι μια κρίσιμη χρονιά λόγω των επικείμενων εκλογών τόσο σε εθνικό και ευρωπαϊκό, όσο και σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο.

«Σε όλες αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στις ρεαλιστικές λύσεις ή το λαϊκισμό, στην αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της λειτουργίας των θεσμών ή τον διχαστικό λόγο και τη θεσμική εκτροπή.

Πρέπει να μπει οριστικό τέλος στην εθνική καταστροφή που μας έχει οδηγήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – καταστροφή όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και σε θεσμικό επίπεδο», τόνισε.

Η κυρία Καλαντζάκου υπενθύμισε επίσης τα κυβερνητικά πεπραγμένα των τελευταίων τεσσάρων ετών, υπογραμμίζοντας ότι η οικονομία της χώρας βρίσκεται ακόμα στην εντατική, ότι το εξοντωτικό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα πνίγει την παραγωγική οικονομία και διώχνει τους Έλληνες νέους στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, να μειώνεται και να γερνάει ο πληθυσμός της χώρας.

Απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις, υπογράμμισε η κυρία Καλαντζάκου, η Ν.Δ έχει παρουσιάσει ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα για να τεθούν, από τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης, οι βάσεις για την επανεκκίνηση της χώρας, οι βάσεις για την πορεία προς την Ελλάδα που αξίζουμε.

«Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι η μείωση των φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, με κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, ώστε να αποκατασταθεί ένα σταθερό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα. Η Ν.Δ. αποδίδει καίρια σημασία στο "τρίπτυχο της ανάπτυξης": την προσέλκυση επενδύσεων, την πλήρη εκτέλεση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και την οικοδόμηση ενός απλού, ευέλικτου και σύγχρονου κρατικού μηχανισμού που θα εμπεδώσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών αλλά και των πολιτών προς το κράτος.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας και ο εκσυγχρονισμός της κρατικής λειτουργίας συμβαδίζουν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας με γνήσια κοινωνική πολιτική που θα ενισχύσει την ισότητα ευκαιριών και την κοινωνική αλληλεγγύη, θα στηρίξει την εκπαίδευση και την περίθαλψη και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να γυρίσουν και να μείνουν οι Έλληνες νέοι στον τόπο τους, να προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου γνώσεις τους και να δημιουργήσουν οικογένεια στην πατρίδα τους.

Απέναντι στα ψέματα και την αποτυχία της τελευταίας τετραετίας, η Ν.Δ. απευθύνεται προς τους πολίτες με θεμέλιο μία συνθήκη αλήθειας, ενότητας και ρεαλισμού. Μία συνθήκη αναγέννησης της χώρας μας που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί. Για μια καλύτερη Ελλάδα που όλοι αξίζουμε», κατέληξε.

*Η Ιωάννα Καλαντζάκου είναι Δικηγόρος- τ. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ