Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα πέσει
Τα συναισθήματα της απογοήτευσης και της απαισιοδοξίας κυριαρχούν στα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η Kappa Research για λογαριασμό κυριακάτικης εφημερίδας.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στο «Βήμα της Κυριακής», ένας στους δύο Έλληνες εκτιμά ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει και ότι η Βουλή θα κληθεί να εκλέξει νέα κυβέρνηση.
Ένα ποσοστό 69.5% χαρακτηρίζει το 2015 ως έτος ελπίδας και απογοήτευσης από την πολιτική, ενώ το 55.1% πιστεύει ότι το 2016 τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
Το 57,7% εκφράζει απαισιοδοξία για την οικονομική του κατάσταση και για το 2016, ενώ ως σημαντικότερο γεγονός του 2015, το 58,7% των συμμετεχόντων αναδεικνύει τα capital controls.
Τα σημαντικότερα πρόσωπα που επηρέασαν τις εξελίξεις στη χώρα, τέλος, ήταν οι Αλέξης Τσίπρας και Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το 70.4% και το 39.7%, αντίστοιχα.
«Έσκισα στις εξετάσεις γνωστικής επάρκειας - Έχω τέλεια υγεία» λέει ο Τραμπ
17:51
Μεξικό: Σεισμός 6,5 βαθμών στο Γκερέρο - Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές (vids)
17:41
Κοντά σε απαντήσεις η Φινλανδία για τη ζημιά που προκλήθηκε σε υποθαλάσσιο καλώδιο
17:32
Στο νοσοκομείο 20χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής στο Κορδελιό
17:22