Βούτσης για δωροδοκία υπουργών: Η ερμηνεία της Εξεταστικής έχει γίνει δεκτή από τη Δικαιοσύνη
Στην εκτίμηση ότι με την αποστολή του θέματος της Novartis στη Βουλή η Δικαιοσύνη αποδέχεται την ερμηνεία της Προανακριτικής Επιτροπής ότι η δωροδοκία δεν εμπίπτει στα καθήκοντα του υπουργού, προέβη ο Νίκος Βούτσης.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ο οποίος κλήθηκε από τους δημοσιογράφους της Βουλής να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου στη δημόσια τηλεόραση, ανέφερε ότι η Επιτροπή γνωμοδότησε για το ζήτημα της δωροδοκίας και της παραγραφής.
«Η ερμηνεία της Εξεταστικής Επιτροπής έχει γίνει δεκτή από τη Δικαιοσύνη» επεσήμανε ο Νίκος Βούτσης σχετικά με το κατά πόσο η δωροδοκία εμπίπτει ή όχι στα καθήκοντα του υπουργού, συμπληρώνοντας «κι ότι ήρθε από τη Δικαιοσύνη για να γίνει πάλι εδώ η συζήτηση δείχνει ότι αυτή η ερμηνεία της Εξεταστικής Επιτροπής έχει γίνει δεκτή από τη Δικαιοσύνη. Και σας απαντώ επί της ουσίας».
Το Ισραήλ πρέπει να αποσυρθεί πλήρως από τον Λίβανο, δηλώνουν οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν
15:56
Βενεζουέλα: Δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες για 48 ώρες μετά τους σεισμούς
15:55
Βενεζουέλα: Κάλεσμα για παραμονή στο σπίτι - Αναστολή λειτουργιών και μεταφορών μετά τους σεισμούς
15:45
Βενεζουέλα: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω - Ήταν σαν ταινία» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το διπλό σεισμό
15:42