Καταγγελία του ΚΚΕ προς την Google
Σε αναφορά - καταγγελία προς την Google προχωρά το ΚΚΕ, με αφορμή «αισχρά και υβριστικά δημοσιεύματα της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Κόμματος».
«Οι ναζί έχουν πάρει εργολαβία τη συκοφαντική επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ, δημοσιεύοντας επανειλημμένα στα φασιστοσάιτ τους εμετικά αντικομμουνιστικά κείμενα. Σε πρόσφατα δημοσιεύματα τόλμησαν να χαρακτηρίσουν το Κόμμα "υπηρέτη του κεφαλαίου", "εγκληματική συμμορία", "μαφία" κ.ά.», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Το ΚΚΕ κατήγγειλε στην Google το γεγονός ότι «τέτοιου είδους κατάπτυστα κείμενα εμφανίζονται στα αποτελέσματα της ομώνυμης μηχανής αναζήτησης», και μάλιστα σε περίοπτη θέση.
«Επιβάλλεται η Google να κατεβάσει κάθε αποτέλεσμα γι' αυτά τα δημοσιεύματα και ταυτόχρονα ο ελληνικός λαός να στείλει στα τσακίδια τους ναζί - φασίστες της ΧΑ, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού», καταλήγει ο Περισσός.
Μητσοτάκης: «Στο ζήτημα της στέγης πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα»
14:01
Πρέσβης Ισραήλ για την τραγωδία στην Τανάγρα: Τραγική η απώλεια, είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων
13:55
Γκιουλέκας στο CNN Greece: Η Βόρεια Ελλάδα ανοίγει δρόμους στα Βαλκάνια
13:53
Αφίδνες: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που έκαψε χαμηλή βλάστηση στην Δροσοπηγή
13:53