ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρβανίτης: «Φασίστες» και «χρήσιμοι ηλίθιοι» αυτοί που με αποδοκίμασαν στην Κατερίνη

Αρβανίτης: «Φασίστες» και «χρήσιμοι ηλίθιοι» αυτοί που με αποδοκίμασαν στην Κατερίνη
EUROKΙNISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες» αποκάλεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, όσους το βράδυ του Σαββάτου τον αποδοκίμασαν στην Κατερίνη, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αρβανίτης σε ανάρτησή του στο Facebook με τίτλο «μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες», κάνει λόγο για «πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα, «πολίτες» που προπηλακίζουν, που είναι έτοιμοι να λιντσάρουν και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία.

«Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου» και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες», αναφέρει και προσθέτει:

«Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση».

«Η απάντησή μας ήταν μια φράση: «Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ, συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα και αποδοκίμασαν τον Κώστα Αρβανίτη και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη έξω από το Επιμελητήριο Κατερίνης, όπου έφτασαν για την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προδότες… Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναζε, μεταξύ άλλων, ομάδα συγκεντρωμένων που διαμαρτυρόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως γράφει το thestival.gr.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο κτήριο και τους πολίτες να απαντούν «σήμερα η αστυνομία, αύριο τι;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ