ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρολάρισμα Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια, πάτε δεξιότητα, μούρλια κόμμα

Τρολάρισμα Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια, πάτε δεξιότητα, μούρλια κόμμα
EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Φουλ της επίθεσης από τον Άδωνι Γεωργιάδη στην κυβέρνηση, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας ότι το 2014, όταν ο τότε υπουργός Γιάννης Στουρνάρας έφερε μια παρόμοια ρύθμιση είχε ξεσηκωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια, να φτάσουμε στο 2019 για να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να προτείνει σήμερα στη Βουλή κι εσείς να ψηφίζετε αυτό που η κυβέρνηση Σαμαρά θα είχε κάνει πέντε χρόνια πιο πριν και το δημόσιο θα είχε εισπράξει ένα σκασμό λεφτά. Δεν το κάνατε τότε λόγω ιδεοληψίας, το κάνετε τώρα, είναι δείγμα ωρίμανσης της ευφυΐας σας επί το θετικότερο», είπε, ενώ αναφερόμενος στη μείωση της εθελοντικής εισφοράς προς τους εφοπλιστές από 140 εκατ. ευρώ σε 40 εκατ. ευρώ, μίλησε για «κωλοτούμπα» σε τέτοια μοίρα που δεν έχουν ούτε τα μαθηματικά».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως κάνει στροφή στα δεξιά, μιλώντας για «μούρλια κόμμα». «Κάνετε μία τεράστια μεταβολή στην ιδεολογία σας, στις διακηρύξεις σας και σε όλα αυτά που λέγατε για την οποία σας συγχαίρω. Είναι καλό να ξεκινάς από ακροαριστερός και να προχωρήσεις σιγά-σιγά δεξιότερα, είναι καλό αυτό γίνεστε δεξιότεροι κάποια στιγμή μπορεί να γίνεται και δεξιοί δηλαδή κανονικοί άνθρωποι. Θερμά συγχαρητήρια σας, καλωσορίζουμε στην ωριμότερη πολιτική σκέψη, μπράβο για τους αιγιαλούς, μπράβο για τους εφοπλιστές αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μούρλια κόμμα», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ