ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Μανιάτη στην κυβέρνηση: «Δεν θα επιτρέψουμε να παραγραφούν τα εγκλήματά σας»

Επίθεση Μανιάτη στην κυβέρνηση: «Δεν θα επιτρέψουμε να παραγραφούν τα εγκλήματά σας»
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Μανιάτης, αποκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ «χρυσό χορηγό της Χρυσής Αυγής» και «πολιτικό έκτρωμα».

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απέτυχε σε όλα τα επίπεδα και τώρα σε μια προσπάθεια να διασωθεί ρίχνει λάσπη στους πολιτικούς της αντιπάλους.

«Έχετε ηττηθεί πολιτικά, ιδεολογικά, ηθικά, ιστορικά και αισθητικά, το λαϊκό αίσθημα είναι «φύγετε», ανέφερε και πρόσθεσε πως παλεύει να φανεί προοδευτικό κόμμα, στηριζόμενος στα στελέχη της καραμανλικής δεξιάς, της δεξιάς του Καμμένου και των υπολειμμάτων του Άκη, με Πολάκηδες, Πετσίτιδες και Ρασπούτιν.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος που το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να παραγράφουν.

«Μιλάτε για σοσιαλισμό και έχετε τακιμιάσει με τον Μαδούρο. Μιλάτε για δημοκρατία και σας νοιάζει να την χειραγωγήσετε. Βιάζετε καθημερινά την Δικαιοσύνη», σημείωσε και έκανε λόγο για σκευωρία στην υπόθεση της Novartis.

«Σας λέμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι τα εγκλήματά σας κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος δεν θα επιτρέψουμε να παραγραφούν. Διασύρατε κοινωνικά και πολιτικά κάθε έννοια προοδευτισμού», επεσήμανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ