Παναγία των Παρισίων: «Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η καταστροφή της», λέει η Γεννηματά
«Ανείπωτη θλίψη προκαλεί σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στο γαλλικό λαό, σε όλους μας, η τεράστια καταστροφή που υπέστη η Παναγία των Παρισίων», αναφέρει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε ανακοίνωσή της.
«Ένα μνημείο μοναδικής τέχνης, αρχιτεκτονικής, γλυπτικής και ζωγραφικής, σύμβολο για τον παγκόσμιο πολιτισμό, συνδεδεμένο με εξαιρετικά σημαντικές στιγμές της γαλλικής και της ευρωπαϊκής ιστορίας χάνεται» σημειώνει και τονίζει πως «η ζημιά για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά είναι ανυπολόγιστη».
«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη αγωνία τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι γαλλικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν την καταστροφή. Ευχόμαστε η φωτιά να ελεγχθεί και η απώλεια για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό να είναι η μικρότερη δυνατή», καταλήγει η κ. Γεννηματά.
Έως πότε υποβάλλονται οι βεβαιώσεις επιλεξιμότητας για το «Ανακαίνιση Κατοικίας»
04:00
Επίδομα εξομάλυνσης 300 ευρώ αντί προσωπικής διαφοράς: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι επωφελούνται
03:00
Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση έως τις 22 Ιουνίου - Τι ισχύει για τα οικόπεδα εκτός σχεδίου
02:00
Κατασχέσεις: Τα νέα όρια - Πότε και πώς ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός
01:00