ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός μεταξύ Τσακαλώτου και Δένδια στη Βουλή

Χαμός μεταξύ Τσακαλώτου και Δένδια στη Βουλή
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πυρ κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου άνοιξαν στη Βουλή Νίκος Δένδιας και Νικήτας Κακλαμάνης

Η παράκληση του Νίκου Δένδια προς τον υπουργό Οικονομικών να παραμείνει στην αίθουσα της Ολομέλειας μέχρι να έρθει ο Μάκης Βορίδης που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα που συζητούσαν, προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Τσακαλώτου και το αιχμηρό σχόλιο του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη.

«Καθυστέρησε σε κάποιο ακροατήριο», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας, αποκαλώντας τον κ. Τσακαλώτο «ελεήμων του μεσονυχτίου» επειδή η κυβέρνηση το απόγευμα της Δευτέρας απέσυρε τροπολογία, την οποία επανακατέθεσε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

«Ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει και δεύτερη δουλειά ως δικηγόρος, να βγάζει χρήματα, έχει μόνο την αυτή τη δουλειά εδώ, και δεν πρόκειται να περιμένω να έρθει», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Νικήτα Κακλαμάνη να παρεμβαίνει για να του πει πως είναι απών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς δεν έρχεται στη Βουλή για να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών.

«Σε λίγο μόλις χάσετε τις εκλογές θα είστε άεργος», ακούστηκε να του φωνάζει ο Νίκος Δένδιας με τον υπουργό Οικονομικών να αποχωρεί από την αίθουσα της Ολομέλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ