Δραγασάκης: Μαξιλάρι ασφαλείας έως το 2023
«Μαξιλάρι» ασφαλείας έως το 2023 διαθέτει η Ελλάδα σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη.
«Η χώρα μας έχει αποθέματα ρευστότητας κι αυτό μας επιτρέπει να μη δανειστούμε έως το 2023», ανέφερε στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναπτυξιακή τράπεζα, ο υπουργός Οικονομίας, σημειώνοντας ότι «αυτή η ρευστότητα εφόσον δεν καταναλώνεται, δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθεί η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, να πέσουν τα επιτόκια δανεισμού και να επιταχυνθεί η ανάκαμψη και η ανάπτυξη».
Σε ό,τι αφορά στην αναπτυξιακή τράπεζα, έκανε λόγο για ένα «προοδευτικό εργαλείο» και τόνισε ότι η χώρα έχει αναπτυξιακή πολιτική που επικαιροποιείται και εξειδικεύεται.
Μετά τις αντιδράσεις του βουλευτή της ΔΗΣΥ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο Γιάννης Δραγασάκης απέσυρε τη διάταξη που αφορά στη μείωση προστίμων για πλαστά και εικονικά τιμολόγια. Αίσθηση ωστόσο, προκάλεσε αναφορά του προς τα έδρανα της ΝΔ πως εάν δεν λυθεί τώρα το πρόβλημα θα το βρει μπροστά της, καθώς εκτιμάται ότι επί της ουσίας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση προεξοφλεί ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Κατασχέθηκαν τρία κιλά κοκαΐνης μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων στη Θεσσαλονίκη - Τρεις συλλήψεις (pics&vid)
16:54
Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει την παροχή βοήθεια σε καύσιμα στην Κούβα, λέει η Μόσχα
16:43
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον διανομέα για την άγρια συμπλοκή των οδηγών στην Αχαρνών
16:40
Νέα αναβολή για την δίκη του μάνατζερ μοντέλων που συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση
16:37