ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα παρουσιάσω στοιχεία για τον Κοτζιά την Παρασκευή

Καμμένος: Θα παρουσιάσω στοιχεία για τον Κοτζιά την Παρασκευή
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Νέες «βολές» εναντίον του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος, προαναγγέλλοντας πως θα παρουσιάσει στοιχεία για τα όσα καταλογίζει στον πρώην υπουργό Εξωτερικών την Παρασκευή στη Βουλή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε τις καταγγελίες για υπόθεση των εταιρειών βίζας που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επί υπουργίας του Νίκου Κοτζιά.

«Την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ό,τι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους» είπε ο κ. Καμμένος, ισχυριζόμενος μάλιστα πως όταν είπε στον πρωθυπουργό όλα αυτά κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου τον περασμένο Οκτώβριο «ξήλωσε τον Νίκο Κοτζιά».

«Ο Νίκος Κοτζιας ήταν πάντα ή διορισμένος ή στο επικρατείας» δήλωσε επίσης.



Μιλώντας για την συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε πως το «τρενάκι έμεινε στις ράγες, η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση» και η χώρα έκανε συμμαχίες με ΗΠΑ και Ισραήλ.

Σημείωσε δε, με νόημα πως «ο Αλέξης Τσίπρας γράφει με το δεξί και γράφει καλά».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος έκανε για ακόμη μια φορά λόγο για «εγκληματικό λάθος».

Παράλληλα επανέλαβε πως στις προγραμματικές δηλώσεις είπε πως οι ΑΝΕΛ συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ με εξαίρεση τη Συμφωνία των Πρεσπών.



«Είχαμε κάνει συμφωνία, παρόντος του Κοτζιά, ότι δεν θα ‘ρθει καμία συμφωνία χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία αυτή», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «υπήρξαν κι άλλες διαφωνίες, οι οποίες συζητήθηκαν δημοκρατικά και λύθηκαν, όπως αυτή για τον Νίκο Φίλη». Κάνοντας τον απολογισμό του, ο κ. Καμμένος μίλησε για «καλή συνεργασία» αλλά επανέλαβε πως το θέμα της Μακεδονίας «είναι θέμα αρχής».

«Αν δεν υπήρχαν οι αποστάτες, θα είχε πέσει η κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ