ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταγγελίες Μαρινάκη

«Βολές» από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταγγελίες Μαρινάκη
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Μαρινάκη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης

«Την ώρα που φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής, έβλεπε μέρα παρά μέρα τον κ. Μαρινάκη ο κ. Παππάς και του μετέφερε την επιθυμία του πρωθυπουργού να πληρώσει 20 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα για να έχετε δικό σας κανάλι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Για δείτε ρε παιδιά, κάτι παλικάρια που πολεμάνε την διαπλοκή παρακαλώντας τον Μαρινάκη να πληρώσει τη δόση για τον Καλογρίτσα. Ωραίες δουλίτσες γίνονται στην πρώτη φορά Αριστερά».

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη στρατιωτική θητεία, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επίθεση του Πάνου Καμμένου στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Ρήγα και την υπόθεση άρσης ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ.

«Σε αυτή τη Βουλή συμβαίνουν φοβερά. Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στο Open είπε ο κ. Ρήγας δεν λειτουργεί σαν αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, αλλά σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν άκουσα κάτι από τον κ. Αποστολάκη για τις δηλώσεις Καμμένου ότι έχει υποσκελιστεί από τον κ. Ρήγα», είπε και πρόσθεσε:

«Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία Καμμένου για την μήνυση Κουρτάκη κρίνοντας ότι συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται κατά την άσκηση καθηκόντων του υπουργού. Ενώ η έκδοση υπουργικών αποφάσεων του κ. Λοβέρδου για τα φάρμακα γίνεται επί ευκαιρία των καθηκόντων. Έτσι εξηγείται γιατί ο κ. Καμμένος δεν εμφανίστηκε ούτε στην επιτροπή ούτε στην ολομέλεια γιατί έτσι γίνονται οι δουλειές επί ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ