Άγνωστος στέλνει προβοκατόρικο μήνυμα ως «Ρένα Δούρου»
Προβοκάτσια καταγγέλει η Ρένα Δούρου η οποία δείχνει ένα μήνυμα που έχει βρει δεκάδες αποδέκτες και δείχνει ως αποστολέα εκείνη.
«Δώσε μου φωτιά ν'ανάψω, βάλε μου κρασί να πιω. Δώσε μου φωτιά να κάψη, να μη μείνει τίποτα! Αθάνατος ο Μητσάρας» είναι το μήνυμα που στέλνει άγνωστος αποστολέας στους παραλήπτες.
«Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη εκστρατεία ομαδικών μηνυμάτων που δήθεν προέρχονται από το κινητό μου προς κινητά τηλέφωνα κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, με προκλητικό και χυδαίο περιεχόμενο. Πρόκειται για απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών και συκοφάντησής μου. Το μήνυμα που στέλνω προς όλες και όλους είναι σαφές: «Ούτε η "Δύναμη Ζωής" ούτε εγώ πρόκειται να καμφθούμε από τέτοιου είδους εκστρατείες» αναφέρει από την πλευρά της η Ρένα Δούρου.

SPONSORED
Ποια η προθεσμία για τις αιτήσεις κατάταξης ΑΣΕΠ υποψηφίων εκπαιδευτικών
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για τις παιδικές κατασκηνώσεις της ΔΥΠΑ - Πώς θα κάνετε αίτηση
00:30
Μπαχρέιν: Ισόβια σε εννέα κατηγορούμενους για «συνεργασία με το Ιράν»
23:56
Ρούμπιο: H Χεζμπολάχ επιδιώκει να ξαναβυθίσει τον Λίβανο «στο χάος»
23:44