ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης: Οι δηλώσεις Πολάκη δεν εκπροσωπούν το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

Φίλης: Οι δηλώσεις Πολάκη δεν εκπροσωπούν το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, επέκρινε την επίθεση του Παύλου Πολάκη προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Από το βήμα της Βουλής ο κ. Φίλης, σημείωσε πως με όσα είπε ο Παύλος Πολάκης «αδικεί τον εαυτό του» και «δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ». Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του.

«Θα αναφερθώ σε ένα θέμα με το οποίο νομίζω ότι εκφράζω διερμηνεύοντας τα αισθήματα και τις απόψεις των συναδέλφων, είναι μια προσωπική μου πρωτοβουλία. Αναφέρομαι στο θέμα που προέκυψε με τις απόψεις του συναδέλφου, του κ. Πολάκη. Πιστεύω ότι ο κ. Πολάκης αδικεί τον εαυτό του, με όσα είπε, και αδικεί και το έργο του το κυβερνητικό, που είναι σημαντικό στον τομέα της υγείας. Δεν εκπροσωπεί βεβαίως με όσα είπε το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπροσωπεί επίσης, αλλά αδικεί την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ενισχύσει τον αγώνα των οικογενειών τους και των ίδιων των ΑμεΑ για μια, κατά το δυνατόν ισότιμη θέση στην κοινωνία μας. Και πιστεύω ότι πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του», ανέφερε ο Νίκος Φίλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ