ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς Τσίπρα και Παυλόπουλο η τελετή των Θεοφανείων

Χωρίς Τσίπρα και Παυλόπουλο η τελετή των Θεοφανείων
Από την περσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην τελετή των Θεοφανείων Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ζήτημα προέκυψε με την τελετή των Θεοφανείων στον Πειραιά καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εμφανίζεται σφοδρά ενοχλημένος από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ και δεν επιθυμεί να παρευρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης”, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να μην παραστεί στην τελετή των Θεοφανίων καθώς δεν επιθυμεί να βρεθεί στο πλάι του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος προέβη σε ακραίες δηλώσεις με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης.

Το δρόμο του Πρωθυπουργού σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει και ο Προκόπης Παυλόπουλος καθώς, σύμφωνα πάντα με τον “Βηματοδότη” δεν επιθυμεί η πρώτη του παρουσία ως Προέδρου της Δημοκρατίας σε Θεοφάνεια να ταυτιστεί με τον Μητροπολίτη Πειραιά, ο οποίος έχει ευθεία ανάμειξη με την πολιτική και ποδοσφαιρική κοινωνία.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός θα παραστούν πιθανότατα στην τελετή που θα γίνει στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου ενώ ο κ. Παυλόπουλος στη συνέχει θα παρευρεθεί και στην τελετή αγιασμού των υδάτων που γίνεται στη Δεξαμενή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ