Εκλογές ΝΔ: Κατά της οικουμενικής τάχθηκε ο Μεϊμαράκης
Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει περικοπές συντάξεων, ούτε νέα υφεσιακά μέτρα, υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, τάχθηκε κατά της προοπτικής σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι αν η κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα διαδικασίες.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημείωσε ότι διατηρεί επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή ενώ με τον Αντώνη Σαμαρά οι σχέσεις τους είναι, όπως είπε, φιλικές. Σχετικά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος θεωρείται από αρκετούς ο ρυθμιστής του δεύτερου γύρου των εκλογών της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του αλλά θα τον επισκεφθεί ως πρόεδρος, εφόσον εκλεγεί.
Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να σκεφθούν καλά πριν ψηφίσουν και να επιλέξουν υποψήφιο με κριτήριο την εμπειρία και την προσφορά των δύο διεκδικητών του χρίσματος.
Τέλος, σε ερώτηση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απάντησε ότι ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, υπενθύμισε ότι τον ψήφισε και παρατήρησε ότι ως εθνικό σύμβολο οφείλει να προσπαθεί για τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50