ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας συνάντησε τον Σαμαρά στο Ηράκλειο

Ο Τσίπρας συνάντησε τον Σαμαρά στο Ηράκλειο
EUROKINISSI

Τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τους δύο άνδρες να έχουν ολιγόλεπτη συνομιλία σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος περιοδεύει στην Κρήτη και στις Αρχάνες του Ηρακλείου συνάντησε, μεταξύ άλλων, και τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει δραστηριοποιηθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αλλά το ραντεβού είχε κλειστεί αρκετές ημέρες πριν.

Κατά την διάρκεια του τετ α τετ τους, ο Πρωθυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ ρωτώντας τον συνέχεια για την ομάδα. Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για την χωρητικότητα του «Γεντί Κουλέ» και για το πόσο κόσμο χωράει το γήπεδο του ΟΦΗ. Αστειευόμενος ο Πρωθυπουργός είπε στον Γιώργο Σαμαρά πως «το γήπεδο είναι μικρό για μια ομάδα με την ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ. Που να χωρέσει τόσος κόσμος μέσα στο γήπεδο;».

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή είναι πως ο Πρωθυπουργός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όντας ποδοσφαιρόφιλος και ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ