ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοφάνεια: Στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά θα παραστούν Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Θεοφάνεια: Στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά θα παραστούν Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση, αργά το βράδυ της Τρίτης, το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να μην παρίσταται στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί, τελικά, στον Αγιασμό των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Η επιλογή του πρωθυπουργού γίνεται καθώς ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται σφοδρά ενοχλημένος από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Περαιώς Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης και τις επιθέσεις που εξαπέλυσε κατά όσων τάχθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου.

Ομοίως και ο Προκόπης Παυλόπουλος επέλεξε να μην πάει στον Πειραιά καθώς, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν επιθυμεί η πρώτη του παρουσία ως Προέδρου της Δημοκρατίας σε Θεοφάνεια να ταυτιστεί με τον Μητροπολίτη Πειραιά, ο οποίος έχει ευθεία ανάμειξη με την πολιτική και ποδοσφαιρική κοινωνία.

Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας θα παρευρεθούν στον Αγιασμό των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών σε μια τελετή που θα ξεκινήσει στις 10:45.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ