ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα λάθος στέλνει Αχτσιόγλου, Καραμανλή και Βενιζέλο δικαστικούς αντιπροσώπους

Ένα λάθος στέλνει Αχτσιόγλου, Καραμανλή και Βενιζέλο δικαστικούς αντιπροσώπους
EUROKINISSI

Κάτι απρόσμενο περιελάμβανε η σημερινή ανακοίνωση για τους διορισμούς δικαστικών αντιπροσώπων για τις επικείμενες τριπλές εκλογές στις 26 Μαΐου.

Η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου είναι μία από τους διορισθέντες, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί όχι μόνο διότι είναι νομικός, αλλά και γιατί ως υπουργός θα έπρεπε αυτοδικαίως να εξαιρείται. Συνεπώς πρόκειται για λάθος στο portal της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων, όπου δεν ενσωματώθηκαν σωστά τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από τους Δικηγορικούς Συλλόγους.

Αποφάσεις διορισμού έχουν προκύψει και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή (αναπληρωματικός στην Πιερία), για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Εύαγγελο Βενιζέλο (διορίστηκε στον Λαγκαδά), για τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά (διορίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης) αλλά και για τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη (αναπληρωματικός στην Ημαθία).

Κατά νεότερες πληροφορίες του Reader, στη λίστα των εκ παραδρομής διορισμών περιλαμβάνονται περίπου 50 πολιτικά πρόσωπα, όπως π.χ. ο Νίκος Δένδιας, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κώστας Γκιουλέκας κ.α.

Η απόφαση διορισμού της υπουργού, όπως περιήλθε στο Reader.gr:

axtsioglou diorismos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ