ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης σε ΝΔ: Θέλετε να δολοφονήσετε ηθικά την Αριστερά

Φλαμπουράρης σε ΝΔ: Θέλετε να δολοφονήσετε ηθικά την Αριστερά
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υποκρισία και εμπάθεια καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέκος Φλαμπουράρης κι από το βήμα της Βουλής απάντησε στις κατηγορίες για συναντήσεις που έχει με επιχειρηματίες στο Μέγαρο Μαξίμου. 

«Ναι εγώ έχω συναντήσεις ανοιχτές φανερές με όλους όσοι το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα, αυτό έκανα με την υπόθεση Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη για να σωθούν τα 13.000 θέσεις εργασίας, αυτό έκανα με τα ναυπηγεία της Σύρου και έχουμε 200 εργαζόμενους παραπάνω και έχει ανασάνει η Σύρος», είπε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν κάνει ρουσφέτια αλλά λύνει θέματα που απασχολούν τους πολλούς.

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο κ. Φλαμπουράρης έκανε λόγο για λάσπη και κακοήθη αναφορά στο πρόσωπό του.

«Αυτή τη λάσπη θα τον καλέσω όταν είναι εδώ, να την εξηγήσει. Κύριε Μητσοτάκη είστε γνήσιος εκφραστής της κακής παράδοσης του χώρου σας γιατί στην σύγχρονη ελληνική ιστορία η δεξιά παράταξη τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε στις δυσκολίες με εντιμότητα», είπε και πρόσθεσε: «Κύριε Μητσοτάκη είστε άριστος στην υποκρισία και στην εμπάθεια γιατί είστε υπέρμαχος του τέρατος που καταγγέλλετε, αυτού που τρέφεται με λάσπη ψέματα διγλωσσία βαθιά υποτίμηση για οτιδήποτε λαϊκό και μεγάλη εμπάθεια για τους πολλούς».

Ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ακόμη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει εκ νέου τις εκλογές.

«Αν η χώρα αυτή θέλει να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την προοδευτική συμμαχία είναι μονόδρομος. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας έτσι θα ηρεμήσετε», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ