Θεοδωράκης: Να γίνει debate ενόψει των ευρωεκλογών
Πρόσκληση προς τους δημοσιογράφους να προκαλέσουν την διοργάνωση debate ενόψει των ευρωεκλογών, απηύθυνε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατηγόρησε τα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, ότι αποφεύγουν το διάλογο που γίνεται αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη.
Μάλιστα αναφέρθηκε στα ουσιώδη που απασχολούν τις ευρωπαϊκές χώρες, όπως για παράδειγμα τα ζητήματα περιβάλλοντος.
Κάλεσε, δε, τους δημοσιογράφους να βγουν μπροστά και να αναλάβουν την ευθύνη. «Θα συμμετέχουμε με όποιους όρους και σε όποιο σχήμα» εξήγησε.
Ξεκαθάρισε επίσης πως το Ποτάμι δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και κάλεσε τους πολίτες να θυμώσουν ώστε να γίνει ο θυμός κίνητρο και δύναμη για να αλλάξουν τα πράγματα.
«Καταψηφίζουμε ξανά την κυβέρνηση. Είμαστε απέναντι στις τυχοδιωκτικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους υπουργούς του παρελθόντος που έχουν μόνη έγνοια την ανακατάληψη της εξουσίας. Όπως έλεγε και ο Γκάντι: ''Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τον θυμό, είναι ένα ισχυρό συναίσθημα που μας δίνει κίνητρο''. Ζητάμε, λοιπόν, από τους πολίτες θα θυμώσουν. Χρησιμοποιήστε το θυμό σας για καλό σκοπό. Ο θυμός μπορεί να γίνει και δύναμη για να ανακαλύψουμε νέα πράγματα. Ψηφίστε αυτούς που δεν σας κορόιδεψαν ποτέ. Αυτό είναι το μήνυμά μου. Βρείτε νέες λύσεις και μην επιστρέφετε στα ίδια λάθη», είπε χαρακτηριστικά.
Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στον Ασπρόπυργο - Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛΑΣ
19:39
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Το σημείο όπου βρέθηκαν οι δύο νεκροί - Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά
19:37
«Σχέδιο Τραμπ» για την Γάζα: Ο Κούσνερ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αιγύπτου
19:27
Το Ιράν δίνει πριμ 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει αμερικανό - Διπλάσια αμοιβή στις γυναίκες
19:15