Μπαλαούρας: Κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα
Τη θέση πως κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, σε συνέντευξή του στο Open TV
Όπως είπε ο βουλευτής, ο Δημήτρης Κουφοντίνας «είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει».
Στην παρατήρηση των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στη συζήτηση και είπαν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «δεν μπορείς να βάλεις κανένα να κάνει δήλωση μετάνοιας».
Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα των Ερυθρών Ταξιαρχιών στην Ιταλία που έτυχαν, όπως σημείωσε, «μιας γενναιόδωρης μεταχείρισης» και τους «δόθηκε από πολύ νωρίς το δικαίωμα να εργάζονται και μόνο να μην κοιμούνται σπίτι τους».
«Ο νόμος υπάρχει και είναι παλιός. Ένας εγκλεισμένος εφόσον έχει καλή διαγωγή στις φυλακές μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα» επέμεινε ο κ. Μπαλαούρας υποστηρίζοντας ότι «είναι άλλο θέμα» το ότι ο «Λουκάς» της «17Ν» δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν την Οκλαχόμα
13:12
Άγιος Δημήτριος: Με σκυμμένο κεφάλι ο 20χρονος στο δρόμο προς το Ναυτοδικείο - Η στιγμή που φεύγει από ΓΑΔΑ
13:05
Valentina Reino στο CNN Greece: «Καλό παράδειγμα» η Αθήνα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
13:02
«Σφιχτή» η αγορά υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) μέχρι το 2027 λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
12:52