Το αθλητικό σχόλιο του Τσίπρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Αναφορά στον «Άγιαξ της Ηπείρου», τον ΠΑΣ Γιάννινα, που υποβιβάστηκε στη Super League 2, έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις του μετά την επιθεώρηση των εκτελούμενων έργων στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, τα οποία ολοκληρώνονται 13 χρόνια μετά τη δημοπράτησή τους.
«Θα ήθελα να πω για τους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου καλορίζικο και θα έχω μάλλον τη δυνατότητα να το εγκαινιάσω τέλος Ιουνίου. Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό, έργο πνοής, οπότε ας μη στεναχωριούνται που πέσαμε στη δεύτερη εθνική, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Του χρόνου θα ξανανεβούμε», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους «αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει».
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα «γιοφύρι της Άρτας στα Ιωάννινα», επισημαίνοντας ότι αυτή η μεγάλη καθυστέρηση «είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους».
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
00:30
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47
Reuters: Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας - Ρωσίας τον Μάρτιο και άμεσα εκλογές
23:44