ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δημόσιο διάλογο καλεί ο Α. Παπαμιμίκος τον Β. Μεϊμαράκη

Σε δημόσιο διάλογο καλεί ο Α. Παπαμιμίκος τον Β. Μεϊμαράκη
Σε παλαιότερο στιγμιότυπο, οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρακολουθούν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στη Νέα Δημοκρατία, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2015 EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

Οργισμένος με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τα όσα είπε για το πρόσωπό του σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον Σκάι εμφανίζεται ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος και έσπευσε να καλέσει τον κ. Μειμαράκη σε δημόσιο διάλογο είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού με στόχο, όπως λέει «να ειπωθούν πολλές αλήθειες».

Απαντώντας στα υποτιμητικά σχόλια του κ. Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό του με μήνυμά του στο Facebook, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει πως «όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος "πορτιέρη", ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα».

Ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει πως, προσωπικά, έχει μάθει στην πολιτική να δίνει μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα και για αυτό προσκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, σε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς.

«Ηρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον κ. Μεϊμαράκη σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ