Ευρωεκλογές 2019: Αυτό είναι το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας
Με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες και εξηγώντας τους το διακύβευμα των ευρωεκλογών λέει: «Χρειάζομαι την στήριξή σας για να φέρουμε μαζί την μεγάλη αλλαγή»
Το νέο σποτ δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της επίσημης σελίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.
Όπως και στα προηγούμενα σποτ, η ΝΔ αναδεικνύει το ζήτημα της φορολογίας της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της ασφάλειας των πολιτών. «Ζητάμε από την Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα, περισσότερους πόρους, φύλαξη και προστασία των συνόρων μας», λέει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα» καταλήγει το διάρκειας περίπου ενός λεπτού σποτ.
Στη Διάσκεψη Αρχηγών Αποστολών 2026 συμμετείχε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
18:15
Ο Κασσελάκης... ξαναβαφτίζει το κόμμα του - Θα λέγεται «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο»
18:03
Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στο Πακιστάν
17:51
Σε τροχιά σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Η διπλωματία, οι απειλές πολέμου και το ρίσκο χωρίς εύκολη νίκη
17:39