Προεκλογικό σποτ της ΚΝΕ με... έμπνευση από Eurovision
Νέο προεκλογικό σποτ δίνει στη δημοσιότητα η ΚΝΕ, εμπνευσμένο από τον διαγωνισμό της Eurovision και την κυβερνητική πολιτική.
Στο βίντεο διάρκειας 52 δευτερολέπτων ξεκινάει με το σήμα της 64ης Eurovision που διοργανώνει το Ισραήλ, συνοδευόμενο από πλάνα από διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι ΗΠΑ δια στόματος Ντόναλντ Τραμπ, η Γερμανία διά στόματος Άνγκελα Μέρκελ και το Ισραήλ δια στόματος Μπενιαμίν Νετανιάχου δίνουν το «12άρι» στην Ελλάδα. Στο ενδιάμεσο των «αποτελεσμάτων» εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας σε πλάνα από προεκλογικές συγκεντρώσεις, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σαρώνει τα 12αρια από Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, Ισραήλ που δολοφονούν την Παλαιστίνη» αναφέρει το μήνυμα του σποτ της ΚΝΕ καταλήγοντας:
«Στις 26 Μαΐου βαθμολογούμε εμείς! Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ. Για την αποδέσμευση. Για την Ελλάδα & την Ευρώπη του Σοσιαλισμού».
SPONSORED
Η στιγμή που άνδρες της ΕΛΑΣ έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 6ο όροφο
17:37
Ιράν για τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ: «Θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά μας»
17:27
Φρουροί κατέρριψαν drone στις φυλακές των Χανίων - Μετέφερε εργαλεία για απόδραση
17:17
Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία στο Προκόπι - Κανονικά οι Πανελλήνιες
17:05