Εκλογές 2019: Ανοιχτά τα γραφεία ταυτοτήτων το Σαββατοκύριακο
Ανοιχτά θα είναι και το Σαββατοκύριακο των εκλογών τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων σε όλη τη χώρα για τη διευκόλυνση των πολιτών ενόψει τωνπεριφερειακών, δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το ωράριο λειτουργίας για το Σάββατο και την Κυριακή διαμορφώνεται ως ακολούθως:
Γραφεία Ταυτοτήτων
Σάββατο, 25 Μαΐου και 01 Ιουνίου, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00
Κυριακή, 26 Μαΐου και 02 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00
Γραφεία Διαβατηρίων
(Για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους)Εκλογές 2019: Ανοιχτά τα γραφεία ταυτοτήτων το Σαββατοκύριακο
Σάββατο, 25 Μαΐου και 01 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.30 έως 18.00
Κυριακή, 26 Μαΐου και 02 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00
Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης - αντικατάστασης Δελτίων Ταυτότητας, αυτό θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
Σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης - αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, αυτό θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομιστούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, τονίζει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και παραπέμπει στην ιστοσελίδα της αστυνομίας σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν για την έκδοση ταυτότητας.
Στην ίδια ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας των κατά τόπους γραφείων ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Ευρωεκλογές 2019
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών για κακοποίηση πτώματος
08:40
Με 151 νέα οχήματα ενισχύονται οι δασικές υπηρεσίες σύμφωνα με το ΥΠΕΝ - Παρελήφθησαν τα 101 πρώτα
08:35
Τροχαίο στο Πικέρμι: Κατέληξε ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
08:32
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Στέλιος Βασιλάκης: «Στις θεατρικές σκηνές η πολυφωνία συχνά απουσιάζει και αυτό πρέπει να αλλάξει»
08:30