ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019 - Ν.Μπελαβίλας: Οι εκλογές ήταν μία μόνο μάχη, ο αγώνας συνεχίζεται

Αποτελέσματα εκλογών 2019 - Ν.Μπελαβίλας: Οι εκλογές ήταν μία μόνο μάχη, ο αγώνας συνεχίζεται
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Είμαστε από εδώ, είμαστε εδώ, θα μείνουμε εδώ, είναι η υπόσχεση του επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους» Νίκου Μπελαβίλα, για την σημερινή εκλογική αναμέτρηση.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μπελαβίλας τόνισε πως «μετά από 180 μέρες μίας σκληρής εκλογικής καμπάνιας, φτάσαμε στον τερματισμό. Δώσαμε μία μάχη στο όνομα της δημοκρατίας, του ορθού λόγου, των δικαιωμάτων όλων για έναν Πειραιά για Όλους. Τα βάλαμε με όλο το ολιγαρχικό σύστημα - φανερό και αφανές - απέναντί μας. Δεν εξωραΐζω, δεν εθελοτυφλώ. Όχι δεν καταφέραμε, να σπάσουμε το τείχος των συμφερόντων που εδώ και δεκαετίες λυμαίνονται την πόλη μας. Πετύχαμε όμως να είμαστε εδώ παρά τον πόλεμο και αυτό είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς για Όλους», ο ίδιος και ο συνδυασμός του, είναι περήφανος για όσους τους τίμησαν με την ψήφο τους, τονίζοντας πως «καταφέραμε και κάτι ακόμη πιο σημαντικό, με τις επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες θέσεις μετατοπίσαμε τη συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα του Πειραιά. Μιλήσαμε προγραμματικά και αναγκάσαμε και τους άλλους να τοποθετηθούν πολιτικά πάνω στα ζητήματα που πρώτοι εμείς θέσαμε. Και είναι μια συζήτηση που δεν τελειώνει σήμερα αλλά θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, βδομάδες και χρόνια. Και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για την πόλη μας».

Η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, αλλά μαραθώνιος, σχολίασε στην ανακοίνωση του ο κ. Μπελαβίλας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για να φτάσουν οι θέσεις της παράταξης σε κάθε γωνιά και σε κάθε πολίτη του Πειραιά. «Οι εκλογές ήταν μία μόνο μάχη, ο αγώνας συνεχίζεται. Μέχρι ο Πειραιάς να γίνει πραγματικά μια πόλη για όλους», κατέληξε ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς για Όλους».

Δείτε όλες τις εξελίξεις των εκλογών στο live blog του CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ