Πανηγυρίζει την... τέταρτη θέση η Κατερίνα Νοτοπούλου
Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Κατερίνα Νοτοπούλου ευχαριστεί τους ψηφοφόρους της, συγχαίρει τους αντιπάλους της και δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα της από «κάθε θέση και για σε μάχη».
Παρότι το ποσοστό τού 13,52% που την αφήνει εκτός δεύτερου γύρου, πολύ απέχει από το να χαρακτηριστεί επιτυχία, η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης επιλέγει τη θετική ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος, εστιάζοντας στην επιτυχία «ενίσχυσης της δύναμης» της παράταξης, στην οποία συμμετείχε.
«Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί", που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της κας. Νοτοπούλου:
Μεγάλες καταστροφές στην Πορτογαλία από την καταιγίδα Κριστίν - Ζημιές δισεκατομμυρίων
21:34
Η Ιορδανία δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιεί το έδαφός της για επίθεση στο Ιράν
21:27
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Κατολισθήσεις, πλημμύρες και ρήγμα 200 μέτρων στην Ιονία Οδό (pics&vids)
21:20
Απόθεμα σπάνιων γαιών επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι ΗΠΑ - Στόχος η μείωση της εξάρτησης από την Κίνα
21:16