ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ατάκα που «ανάγκασε» τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ατάκα που «ανάγκασε» τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI

Τους λόγους της αποχώρησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Συγκεκριμένα, η κ. Μεγαλοοικονόμου αποκάλυψε ότι μία ατάκα που της είπαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την έκανε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση.

«Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα, μιλώντας στον Focus FM.

«Εγώ δεν έφυγα και δεν ζήτησα τίποτα ούτε όταν ήμασταν 151», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αφού σημείωσε πως η ανεξαρτητοποίησή της δεν έχει να κάνει με την πρόσφατη ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές, σημείωσε πως έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και εξηγεί τους λόγους της παραίτησής της.
Διευκρίνισε μάλιστα πως αν δεν θελήσει ο Αλέξης Τσίπρας να δημοσιοποιήσει την επιστολή της θα το κάνει εκείνη με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Σημειώνεται τέλος, ότι η απόφασή της, λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα, προκάλεσε έκπληξη, καθώς η κυρία Μεγαλοοικονόμου στο πρόσφατο παρελθόν και μετά την προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιανουάριο του 2018, είχε υποστηρίξει με θέρμη τον πρωθυπουργό, υπερασπιζόμενη τη «λεβεντιά» του έναντι των άλλων πολιτικών αρχηγών, ενώ μάλιστα είχε γράψει μέχρι και τραγούδι για να τον... εξυμνήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ