Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου
Την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Αθήνας ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στον αέρα πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.
Ο Δημήτρης Οικονόμου, παρουσιάζοντας το πάνελ της εκπομπής, είπε πως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μπορεί να μην βρίσκεται από Δευτέρα στην εκπομπή. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου ρώτησε τον γνωστό δημοσιογράφο εάν θα ήθελε να πει κάτι στους τηλεθεατές.
«Δεν έχω να πω κάτι. Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι ότι θα είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Παπαδημητρίου.
Ερωτηθείς για το πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ο δημοσιογράφος απάντησε πως αυτά τα κανονίζουν τα κόμματα.
«Σήμερα. Τη Δευτέρα. Κάποτε θα γίνουν» είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Εμένα μου αρέσει η επιλογή της περιοχής, ο Νότιος Τομέας, όπως λέγεται».
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00