Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου
Την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Αθήνας ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στον αέρα πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.
Ο Δημήτρης Οικονόμου, παρουσιάζοντας το πάνελ της εκπομπής, είπε πως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μπορεί να μην βρίσκεται από Δευτέρα στην εκπομπή. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου ρώτησε τον γνωστό δημοσιογράφο εάν θα ήθελε να πει κάτι στους τηλεθεατές.
«Δεν έχω να πω κάτι. Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι ότι θα είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Παπαδημητρίου.
Ερωτηθείς για το πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ο δημοσιογράφος απάντησε πως αυτά τα κανονίζουν τα κόμματα.
«Σήμερα. Τη Δευτέρα. Κάποτε θα γίνουν» είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Εμένα μου αρέσει η επιλογή της περιοχής, ο Νότιος Τομέας, όπως λέγεται».
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00