ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμίνης: Το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ δεν εξαρτάται από τον Βενιζέλο

Καμίνης: Το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ δεν εξαρτάται από τον Βενιζέλο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Καμίνης για το αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ στους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα ξεπεράσει το ποσοστό που πήρε στις ευρωεκλογές.

Σε ό,τι αφορά τη δική του τοποθέτηση στο Επικρατείας, ο κ, Καμίνης είπε ότι: «Πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη η επιλογή μου και πολύ μεγάλη τιμή. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό το ενδεχόμενο. Μέριμνα μου ήταν οι ευρωεκλογές

Για τον Βενιζέλο

Αναφορικά με την αποχώρηση Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, ο κ Καμίνης έκανε το εξής σχόλιο: «Με όλον το σεβασμό δεν πιστεύω ότι όλα κρίνονται από την παραμονή ή την αποχώρηση του Βενιζέλου. Το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ πιο σύνθετο. Κάθε στέλεχος που αποφασίζει να μην συμμετάσχει σε αυτή τη μάχη, μας αφαιρεί κάτι από τη δύναμή μας».

Ο κ. Καμίνης ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί: «Εγώ δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης τόσο σημαντικές. Μου ανατέθηκε αυτή η ευθύνη και θα το πάω μέχρι τέλους. Έτσι έχω μάθει στη ζωή μου. Είτε ως δήμαρχος, είτε ως υποψήφιος για την Ευρωβουλή είτε ως υποψήφιος πρόεδρος για το ΚΙΝΑΛ».

Τέλος είπε ότι δεν ότι το ΚΙΝΑΛ δεν πρέπει να γίνε συμπλήρωμα της ΝΔ. Προσέθεσε δε ότι: «Δεν λέω ότι είναι τα ίδια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δεν έχω μιλήσει για ίσες αποστάσεις, μιλάμε για δύο διαφορετικές εκδοχές πολιτικές που τις απορρίπτουμε για διαφορετικούς λόγους. Σκοπός είναι να κυριαρχήσουμε στον χώρο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ